01. Tips och teknik

Hur hittar jag tävlingar och var finns dem?

2010-02-10 12:57 #0 av: Anna

Vill du hitta tävlingar nära dig och även vara helt säker på var de ligger? I denna artikel tar vi upp lite tips på hur ni själva kan ta reda på detta.

Givetvis är det inte fel att fråga, men på sistonde har frågor så som "Var kan jag hitta tävlingar nära mig?" och "Var ligger det?" svämmat över här på sajten, inför säsong 2010. Det är jättkul att se att så många vill ut och fotografera i vår, men tänk på att det finns alltid sätt att ta reda på detta helt själv.

Söka efter tävlingar

Vi på Hästfoto iFokus publicerar alltid tävlingsterminer för årets alla säsonger, dvs en termin för våren 2010, en för sommaren, och en för hösten. Dessa omfattar enbart tävlingar med nationell samt elit status, men är fortfarande värda att kollas igenom! Ni hittar dem bland våra artiklar i kategorin "Tävlingsterminer".

Annars rekommenderar vi Ridsportförbundets tävlingstermin varmt. Där kan du söka efter vilka tävlingar du vill och specifiera datum, gren, disciplin, status samt plats. Med andra ord är det ett mycket enkelt sätt för att lokalisera tävlingar i närheten av dig själv!

När du gjort din sökning får du fram en lista med tävlingsträffar. Det finns ofta även länkar till propositioner med mer info och liknande.

Klicka här för att komma till Ridsportförbundets tävlingstermin!

Här ovan har jag sökt efter nationella hopptävlingar inom Smålands ridsportsförbund och fått fram bl.a dessa träffar. Datum till vänster, sedan anläggningens namn, följt av status, disciplin, information, och tillsist länk till ev. proposition.

Var ligger tävlingarna?

Vill du själv ta reda på hur nära tävlingen ligger och om du har möjlighet att ta dig dit, använd Eniro.se eller Hitta.se. Kan du namnet på anläggningen där tävlingen äger rum, googla fram deras hemsida, ta reda på vilken ort de finns på, och använd slutligen Hitta eller Eniro för att lokalisera denna ort. Det är egentligen mycket enkelt, och du sparar tid i jämförelse med om du frågar på diverse forum där alla inte orkar ta reda på detta åt dig.

---------------------

Följer du tipsen ovan kommer du snabbt märka hur oberoende du blir utav andra och hur enkelt det faktiskt är.

Lycka till!

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl
2010-02-10 18:00 #1 av: Mellliie

Jättebra! :D

Anmäl
2010-02-10 18:39 #2 av: Jojaton

Väldigt bra artikel!

 Johanna - @mysheltiesam

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.