15. Fotorelaterat

Walters foto & Fujidirekt

2010-01-07 21:07 #0 av: Monday

Fotoframkallning på nätet och sponsorer av "Årets Foto 2009"!

Walters Foto
Walters foto är en fotobutik mitt i Västervik som satsat på kvalité sedan 1965. På företaget finns 6st anställda utöver ägarna Pelle och Pernilla som alla är oerhört kunniga inom foto.  Walters foto finns på webbadressen www.framkalla.se, där det går att beställa utskrifter, almanackor och tackkort direkt över internet. Utöver att framkalla bilder kan man även kan ha ett internetbaserat fotoalbum som kan delas med vänner och bekanta. De har även en väldigt lärorik och matnyttig fotoskola som är läsvärd!

 

Fujidirekt

Fujidirekt är en del av företaget Fujifilm som ger dig möjlighet att framkalla kort i alla möjliga olika storlekar, vykort, almanackor, foto på t-shirt eller musmatta. Trots sina låga priser håller utskrifterna hög kvalité mycket tack vare att använder sig av fotopapper med överlägsen livslängd vilket gör att de kniper många "Bäst i test".  Leveranserna är mycket snabba och sker över hela landet samt används av många nöjda fotografer och företag.  Fujidirekt finns på www.fujidirekt.se.

 

Vi vill tacka Walters foto och Fujidirekt så mycket för sponsringen av en 30x45 utskrift till vinnaren av ”Årets Foto 2009”!

loggor

Anmäl
2010-01-07 21:19 #1 av: Anna

Stort tack till dem!

Har hört gott om dem båda, framkallar själv alltid hos Fujidirekt men ska nog prova Walters också!

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.