Etikett: 15-bildhantering
Läst 1263 ggr

0
Picasa
Hej!
Jag har en sak som jag undrar över, det är så att jag redigerar mina bilder med picasa och sparar dom i en annan mapp än orginalen men sen så såg jag att när jag förhandsgranskade orginalbilderna (har picasa inställt så jag förhandsgranskar med den) och visade den även orginalbilderna som regierade. Så blev jätteorolig först att picasa sparade över även orginalbilderna.
Men sen så använde jag windows förhandsgranskning och då visades orginalbilderna oredigerade. Så jag är lite förvirrad över varför den gör så och om jag borde spara på nåt annat sätt än att "spara som.."
hoppas ni förstår min fråga :p