06. Kritik: Övrigt

Kritik - Gamla minnen i svart och vitt

2014-08-02 06:12 #0 av: Loviiisa

Satt och kollade igenom mina riktigt gamla fotomappar och hittade två bilder jag gjorde om till svart/vitt och tycker blev intressanta. 

Har valt att gå lite utanför min vanezoon. Grundkvaliteten på bilderna lämnar lite att önska då ljusförutsättningarna var sämre vid båda tillfällen = högre iso/mer brus än önskat och lite oskärpa. På ett vis stör mig denna "inkorrekthet" rätt mycket, samtidigt tycker jag att det tillför något till bilderna.

Skulle gärna vilja ha lite konstruktiv kritik - vad är bra och sämre? 

Anmäl
2014-08-02 06:13 #1 av: Loviiisa

Brightling Park International Horse Trials. 

Anmäl
2014-08-03 14:59 #2 av: Anna

Jag älskar känslan i första - och i litet format ser den så himla lovande ut (typ något jag kan tänka mig att ha på väggen). Tyvärr faller den lite i större format, även om jag inte stör mig så mycket på bruset så är det oskärpan som drar ner på betyget. Men kompositionsmässigt är den riktigt effektfull.

Andra är också bra och jag förstår tanken. Älskar kompositionen och byggnaden tillför jättemycket! Snygg himmel också, men den känns en aning för ansträngd och överbearbetad. Tror det mest är de ljusa halo-liknande partierna kring ekipage och byggnad som gör det. Dock fin textur i himlen och jag gillar bruset. :)

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.