02. Kritik: Rörelse

Kritik Islandshästar

2015-01-08 10:14 #0 av: CarolinePettersson

Har fotograferat en del hos Vänga Islandshästar i år och det här är resultatet :) 

Anmäl
2015-01-08 11:50 #1 av: NS-photo

Riktigt fina bilder! Den när man ser från sidan är riktigt bra, fina färger, bra komposition, ryttaren ser glad ut och den ger ett riktigt härligt uttryck! Den andra bilden är fin den också, hade nog kanske önskat en komposition där hästen var mindre centrerad men fina färger, tyvärr lite ljus himmel (svårt/omöjligt att göra något åt, tyvärr) men ändå en jättefin bild! :)

Anmäl
2016-01-13 01:01 #2 av: JessicaE79

Fuxen är jättefin på alla vis, kompositionen blir lite extra trevlig av buskarna till vänster i bild, dock hade jag nog tagit bort några av de smågrenar som "nuddar" hästens bakdel. I övrigt inget att kommentera.

Den andra bilden hade jag velat ha ekipaget betydligt närmare, eller på en annan position i bilden. Det blir alldeles för tråkig komposition när de är precis mitt i bilden och väldigt små,  det hade gjort stor skillnad om bilden var tagen med ekipaget längst till vänster i bild och närmare dig.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.